Proiecte urbane pentru viață


Ține poveștile copilăriei departe de spital. II
septembrie 7, 2009, 10:27 am
Filed under: Uncategorized

Nu ştim dacă cei mici de la spitalul Marie Curie se bucură, în general, la fel cum ne bucurăm noi, dar ştim sigur că noi ne bucurăm ca nişte copii atunci când oamenii vin să ne ajute, când oamenii cumpără limonadă, prăjituri şi jucării, sandvişuri şi clătite, când oamenii dau mai mult decât se dă în mod normal, când vedem că bucureştenii cred că Paşi Către Viaţă contează.

Nu ştiu de ce, dar credeam că oraşul ăsta e un loc în care ne prindem degetele şi urechile şi de care nu mai scăpăm decât dacă îl lăsăm total şi definitiv în urmă. Dar spiritul oraşului, identitatea sa culturală şi socială nu e lipsit de umanitate, oraşul în sine e un bătrân ursuz, un bătrân care încă mai crede în copiii şi nepoţii lui. Suprize plăcute.

Am strâns până acum aproape 5000 de euro din (în mare parte) limonadă şi nu ne oprim până nu ajungem la 20.000, asta e clar. Pentru cei care ne-au ratat, săptămâna trecută am fost la Motoare de două ori la Adfel.  Dacă nu v-am spus până acum, partenerii noştri s-au înmulţit, Master Print ne ajută cu posterele şi fluturaşii de pe care Pinochio, Scufiţa Roşie şi Jack cu vrejul lui încearcă să vă spună poveştile copilăriei trebuie să stea departe de spital.

La seara premiilor, vineri, am primit cadou de la HappyFish ….ta, na, na, na, na….o bicicletă pe care ne-a înmânat-o chiar Cosmina Păsărin și cu care unii s-au plimbat pe acolo.O vom scoate la licitație cât de repede posibil!  Iar asta nu e singura supriză de la HappyFish, cea de-a doua o veți descoperi miercuri;).

Sâmbătă, chiar înainte de SoupNights, am fost la Ciolpani la Cupa Presei la ATV-uri unde oamenii s-au răcorit cu limonada noastră, având în vedere căldura din câmp. A fost o zi petrecută frumos, în cort, o zi la finalul căreia am descoperit o altă echipă fantastică, de oameni muncitori și iubitori, echipa de la Soup Nights care au făcut o treabă minunată strângând 2400 de lei. Îi felicităm și le urăm să facă în continuare evenimente frumoase pentru cauze importante!

Pregătim surprize pentru următoarele două săptămâni:)

Reclame

Un comentariu so far
Lasă un comentariu

[…] să aibe rezultate cât se poate de concrete. Cazuri recente sunt exemplele Paşi către Viaţă (link 1, link 2) şi Urban Soup Night (link 1, link […]

Pingback de The Revolution will be emailed, texted, blogged, wikied… | Adrian Ciubotaru
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: