Proiecte urbane pentru viață


Soup Nights
iunie 4, 2009, 9:33 am
Filed under: Proiect, Spitalul Marie Curie, Street Delivery | Etichete:

Soup Nights reprezinta un eveniment dedicat solidaritatii.soup nights

In fiecare seara intre 12 si 14 iunie,  cateva vedete din presa, radio, TV si industria muzicala vor prepara supa “in vazul lumii”.

Trecatorii vor fi invitati sa cumpere un castron delicios, pe care sa il savureze intr-o atmosfera calda si prietenoasa.

Ne asteptam sa vindem 300 de portii de supa, fiecare pentru pretul de trei euro, suma astfel stransa sa ajunga la noua sute de euro.

Soup Nights va avea o tema diferita in fiecare sera: Eco Soup Night, Music Soup Night si Girls Soup Night, unde se vor intampla diferite evenimente legate de tema fiecarei seri – de la un  concurs de pictura unde acuarelele sunt inlocuite de cosmetice, pana la lectii gratuite de chitara si prezentari de gadgeturi solare.


2 comentarii so far
Lasă un comentariu

ce faina e poza

Comentariu de bogdan

[…] Soup Nights. În fiecare seară, câteva personalităţi din presă, radio, tv şi vedete din industria muzicală vor prepara supă. Supa solidarirăţii. Organizatorii intenţionează să vândă 300 de porţii de supă. Fiecare porţie va costa 3 euro. Recital de poezie, de muzică, spectacole de iluzionism. Şi limonadă. Demonstraţie de imprimare a gravurii. Proiectul de artă contemporană „Alice in Arthurland”. Şi veselie. Atelier de turnătorie şi metale. Workshopuri. Se implică şi Fundaţia Touched România. […]

Pingback de Paşi către Viaţă « Isabellelorelai’s Weblog




Lasă un comentariu